Kosten gastouderopvang

De uurprijs die u betaalt is afhankelijk van het aantal uren dat u per kind, per uur afneemt. De tarieven lijsten kunt u vinden bij de downloads.

De uurprijs is opgebouwd uit de vergoeding voor de gastouder en de bemiddelings- en begeleidingskosten van het bureau. U ontvangt maandelijks een nota gebaseerd op het aantal afgenomen opvanguren van de voorafgaande maand. Het bureau voert de kassiersfunctie uit, dat betekent dat de betaling aan de gastouders verzorgd wordt door het gastouderbureau.

Voor een bijdrage in de kosten, het maken van een proefberekening of verdere informatie over de Kinderopvangtoeslag verwijzen wij u naar: www.toeslagen.nl

 

Wilt u hulp bij het aanvragen of bij het maken van een proefberekening? Wij zijn u graag van dienst.

Vraagt u kinderopvangtoeslag aan? U moet de toeslag aanvragen binnen 3 maanden na de maand waarin uw kind voor het eerst naar de opvang gaat. Wacht daarom niet te lang met aanvragen, anders loopt u kinderopvangtoeslag mis.

Voorbeeld: uw kind gaat vanaf 10 april  naar de kinderopvang. U moet dan uiterlijk 31 juli van dat jaar kinderopvangtoeslag aanvragen.

  • Facebook